Over ons

Het begon allemaal toen een groep vrienden in Amsterdam een gat in de markt ontdekte voor stijlvolle kleding van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Als jonge professionals in de bruisende modewereld van de stad waren ze voortdurend op zoek naar unieke stukken die niet duur waren.

Na talloze winkeluitstapjes naar overvolle winkels in winkelstraten en teleurstellende online ervaringen, besloten de vrienden het heft in eigen handen te nemen. Met een gedeelde passie voor mode en een ondernemersgeest besloten ze een online winkelbestemming te creëren die tegemoet zou komen aan de behoeften van stijlbewuste Amsterdammers zoals zijzelf.

Het concept was simpel - een collectie samenstellen van de laatste trends en tijdloze essentials van zowel lokale als internationale merken, en deze het hele jaar door aanbieden tegen outletprijzen. Door gebruik te maken van hun connecties in de branche en rechtstreeks te onderhandelen met leveranciers, konden ze voorraden tegen sterk gereduceerde groothandelsprijzen bemachtigen.

De vrienden hebben zich met hart en ziel gestort op het bouwen van het e-commerceplatform, het sourcen van de producten en het creëren van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Door hun aandacht voor detail en toewijding aan het bieden van een uitstekende klantenservice kregen ze al snel een trouwe aanhang onder modebewuste Amsterdammers.

Klantenservice: 24/7-

Telefoon: +31 6 43456574

Bedrijfsnaam: Amsterdam Mode Outlet

Adres: Prins Hendrikkade 21, 1012 TL Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

E-mail: info@amsterdam-modeoutlet.nl